Uusia horoskooppeja:

Lomahoroskooppi:

Oinas

Rakastaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita, joten hänen ihanne lomaansa saattaa kuulua syvämerisukellus, mustien rinteiden syöksylasku tai autourheilukilpailut. Varmaa on ainakin se, että lomaa ei suunnitella kuukausi kaupalla, vaan oinas haluaa toteuttaa lomansakin tutulla tyylillään, eli fiilispohjalta.

Härkä

Viettää tänäkin vuonna lomansa maaseudun rauhassa, joko kesämökillä tai sukulaisten maatilalla. Hän vaeltaa luonnossa, ihastelee kukkaniittyjä ja auringonlaskua järven pintaa vasten, lueskelee aikakausilehtiä tai maalaa taulun näkemästään kauneudesta. Mikäli rahaa on, härkä saattaa pistäytyä Kaustisten kansanmusiikkijuhlilla tai Punkaharjun Retretissä ihailemassa taidetta.

Kaksonen

Viettää kaupunkilomaa Milanossa tai New Yourkissa. Hän ei koskaan lomaile yksin, vaan on innostanut kirjavan tuttavapiirinsä mukaan lomalleen. Hän vie ystävänsä kaupungin parhaisiin menomestoihin ja shoppailemaan. Annetaan Visan vinkua loman kunniaksi!

Rapu

Lähtee perheensä kanssa kesämökille järven rannalle, eikä näytä naamaansa laisinkaan kaupungissa, ennen kuin loma on visusti lopussa. Hän kutsuu ystäviä ja sukulaisia mökille lomailemaan, leipoo mansikkakakkuja ja raparperipiirakkaa lomalaisten iloksi.

Leijona

Viettää lomaansa loistopurrellaan, jossa hän kestitsee viime vuoden antoisampia liikekumppaneitaan. Hän kuljettaa purtensa Savonlinnan Oopperajuhlille tai Porin Jazziin, josta hän on varannut aitiopaikat.

Neitsyt

Pysyy lomallakin mahdollisimman lähellä työpaikkaansa, sillä eihän sitä koskaan tiedä, jos siellä sattuu jokin katastrofi. Sitä paitsi sijainen ei kuitenkaan osaa hoitaa kaikkia hänen töitään. Neitsyt on vuokrannut itselleen pienen siirtolapuutarhapaikan, jossa hän viljelee vihanneksia ja kauniita kesäkukkia. Hän on varannut itselleen kasan kaunokirjallisuutta luettavakseen, koska kirjastot rajoittavat inhottavasti aukioloaikojaan nimenomaan heinäkuussa.

Vaaka

Viettää kulttuuriloman Roomassa, Pariisissa tai Ateenassa. Hän kiertää kaikki taidenäyttelyt läpi, piipahtelee pienissä taideshopeissa ja istuskelee kahviloissa ja hymyilee ohikulkijoille. Hän haluaa kokea paikallisen kulttuurin tunnelman.

Skorpiooni

Viilettää pitkin Hampurin katuja ja poikkeaa muutamaan strippiluolaan. Toinen vaihtoehto on se, että hän haluaa koetella omaa kestävyyttään ja kiipeää Himalajalle. Tästä hän ei tietenkään ole kertonut etukäteen kenellekään.

Jousimies

Menee Valamon luostariin ja osallistuu hiljaisuusriitteihin. Hän käy myös omatoimilomalla Intiassa vaeltamassa vuorisoja ja pikkukyliä. Matkan aikana hän tapaa paljon uusia ihmisiä ja tekee vapaaehtoistyötä niin paljon kuin ikinä ehtii. Lisäksi hän käy tapaamassa yhtä vanhaa tuttavaansa Egyptissä, johon edellisellä reissullaan tutustui.

Kauris

Pakkaa lapset, makuupussit ja kylmälaukun asuntoautoon ja kiertelee Suomen leirintäalueita, huvipuistopaikkakuntia ja kalamarkkinoita. Kauris haluaa irrottautua työstressistä ja parhaiten se onnistuu tien päällä maalaismaisemia katsellessa.

Vesimies

On tilannut lomansa kunniaksi itselleen avaruuslennon.

Kalat

Siirtyy kulmakuppilasta metsän keskelle ja lammen rannalle kesämajaansa. Hän säveltää kesän aikana ahkerasti uusia romanttisia kappaleita ja toivoo, että unelmien prinssi tai prinsessa karauttaisi valkealla ratsullaan hakemaan hänet metsän siimeksestä… Ellei prinssiä tai prinsessaa näy eikä kuulu, hän rakastuu metsässä huhuilevaan huuhkajaan, sillä ilman kesäromanssia yksikään kala ei pidä elämäänsä elämisen arvoisena…

Horoskooppimerkit ja peseytyminen

Oinas ottaa nopean kylmän suihkun, kuivattaa tukkansa, heittää kuteet niskaan ja säntää uusiin seikkailuihin…

Härkä nauttii rauhallisesta saunomisesta ulkosaunassa. Silloin tällöin hän käyttää saunaturvetta, jotta maan mineraalit imeytyvät hänen kehoonsa. Hän istuu saunomisen välillä mielellään terassilla ja ihailee linnunlaulua, samalla kun uittaa jakojaan yrttikylvyssä. Elävä takkatuli lämmittää ihanasti saunan päälle.

Kaksonen menee aerobickiin ja sen jälkeen kimppasaunaan uimahallille. Hänestä on kertakaikkiaan ajan tuhlausta lämmittää itselleen omaa saunaa. paitsi silloin, kun hän kutsuu ystäviä viettämään saunailtaa.

Rapu lämmittää mielellään vuosisadan suvun hallinnassa ollutta savusaunaa yhdessä sukulaisten ja perheen kanssa. Saunominen on osa suvun yhteistä traditiota. Rapu haluaa opettaa samat traditiot myös omalle jälkikasvulleen.

Leijona lilluu poreammeessaan tunti kausia. Hän on virittänyt klassista musiikkia ja kynttilöitä koristamaan kylpyhuonettaan. Hän lorauttaa kylpyveden sekaan Chanell 5:sta, jotta elämä tuntuisi vieläkin ylellisemmältä. Joskus hän avaa kylpyhuoneen ikkunan, jotta naapureillekaan ei jäisi epäselväksi että leijonalla on poreamme.

Neitsyt ei käytä yleisiä saunoja, koska niissä aina joku heittää liian kovat löylyt ja muutenkin hän kammoksuu yleisiä suihkutiloja niiden bakteeriarvojen takia. Neitsyt käykin kotonaan suihkussa aamuin ja illoin. Siinä välissä hän desinfioi kylpyhuoneensa ainakin kerran.

Vaaka ottaa lämpimän vaahtokylvyn kunnon tassuammeessa, jonka hän on hankkinut antikvariaatista. Se on kultatassuinen ja persikan sävyinen, kuten kylpyhuoneen kaakelit ja verhoilutkin ovat.

Skorpiooni peseytyy milloin missäkin. Joskus huoltoaseman vessassa, baarin takahuoneessa, joskus hän ruoskii itseään saunavihdalla tulikuumassa saunassa ja joskus taas hyppää suoraan järveen jäiden sekaan.

Jousimies rakastaa höyrysaunoja, koska ne tuovat mieleen hänen lukuisat kaukomaan matkansa ja omituiset ystävänsä, joita hän on matkojensa varrella tavannut.

Kauris lämmittää vanhan kunnon pönttöuunin ja saunoo hartaasti lempeissä löylyissä yrittäen unohtaa työstressin ja ensiviikoksi suunnittelemansa kylpyhuoneen laajennuksen.

Vesimies on ajastanut sähkösaunan lämpiämään heti kun vapautuu astronomiseuran vuosikokouksesta, jossa hän on ollut esittelemässä uusinta keksintöään, jonka avulla voidaan mitata avaruusmatkojen pituuksia planeetalta toiselle. Vesimiehen sähkösaunassa välkkyy sinisiä ja valkoisia loisteputkia, joita hän viritteli sähköistääkseen tunnelmaa viime uuden vuoden aattona.  Saunan jälkeen vesimies ui  villasukat jalassa puhallettavassa uima-altaassa, joka kököttää keskellä olohuonetta. Villasukat ovat varotoimenpide, koska saunan jälkeen vesimiehen varpaita palelee normaalia enemmän.

Kalat lämmittää puuhellalla vettä kylpypaljuaan varten. Hän on ostanut luontaistuote kaupasta mielialaan sopivia kylpykuulia ja parasta aikaa hän katsoo tarot korteista ja teen lehdistä millaisia energioita hän tänään tarvitsisi itselleen, jotta osaa valita oikean tuoksuisen kylpykuulan paljunsa pohjalle.

Hanna-Kaisa

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: