Horoskooppimerkit epäonnistumisen hetkellä:

Oinas huutaa ja raivoaa ja syyttää kaikkia muita epäonnistumisestaan. Minä en ainakaan ole tehnyt mitään väärin!

Härkä ei edes huomaa epäonnistuneensa, ennen kuin aika moni kanssaihminen on huomauttanut hänelle asiasta. Sittenkin hän vain murahtaa, että pitäkääpä huoli omista asioistanne!

Kaksonen on keksinyt jo ainakin seitsemän hyvää selitystä sille miksi hän epäonnistui ja miten asian voi korjata, ennen kuin jää edes kiinni epäonnistumisesta tapauksesta.Hän on kuitenkin varmistan ut selustansa sillä, että hänen tuttavapiiristään löytyy joku, joka voi korjata tapahtuneen vahingon.

Rapu vetäytyy kuoreensa ja alkaa mököttää. Hän tirauttaa pari kyyneltä, ilman että ulkopuoliset näkevät ja sitten soittaa äidilleen hakeakseen lohdutusta.

Leijona yrittää asettua kaiken yläpuolelle ja huitaista asian mitättömänä pois päiväjärjestyksestä. Ellei se onnistu, hän alkaa dramaattisesti karjua ja pelästyttää arvostelijansa siiinä määrin ettei kukaan uskalla enää arvostella häntä. Tämän jälkeen hän linnoittautuu kotiinsa ja salaa toivoo että ystävät ja tuttavat, kuka tahansa soittaisi hänelle ja kehuisi häntä tapahtuneesta huolimatta.

Neitsyt ei hyväksy epäonnistumistaan, vaan yrittää edelleen korjata ja korjata tapahtunutta erhettä juurruen siihen samaan asiaan moneksi kuukaudeksi. Vaikka hän lopulta tetää epäonnistuneensa, hän ei suostu myöntämään sitä kenellekään. Jos joku huomauttaa hänelle asiasta, neitsyt haukkuu osapuolen pystyyn terävin argumentein.

Vaaka on kauhuissaan ja hän yrittää lempeään sävyyn hymyillä ja pyydellä anteeksi. Hänen selityksensä ovat loputtomia: toisaalta, jos en olisikaan toiminut näin, vaan ottanut tämän ja tämän seikan paremmin huomioon, emme olisi nyt tässä, mutta toisaalta taas…

Skorppiooni väittää että muut ovat väärässä ja erhe johtuu vain siitä, etteivät toiset pysty kilpailemaan hänen kehittyneen tajuntansa kanssa. Mikäli  joku vielä erehtyy huomauttamaan tapahtuneesta, hän luo pistävän katseensa ja järjestää siten, että tapahtunut näyttääkin olevan sen onnettoman syytä, kuka hänelle huomautteli, eikä ainakaan hänen…

Jousimies naurahtaa ja jatkaa puuhiaan entiseen tapaansa. Mitäs pienistä, kun eivät pienetkään meistä?

Kauris hukkuu syyllisyydentunteeseen ja häpeää tulla kotoaan ulos ainakaan kahteen viikkoon. Kotona hän valvoo kaikki yöt ja raippaa itseään itsesyytöksillään loputtomiin, lakkaa syömästä, ulkoilemasta, tai käymästä edes suihkussa…

Vesimies korjaa erheensä vähin äänin ja ystävällisesti vielä varoittaa muitakin ennakkotapauksellaan, etteivät muut tekisi kooskaan samaa virhettä.

Kalat masentuvat, sulkevat ovensa ulkomaailmalta, juovat itsensä säälittävään humalaaan, itkevät ja soittelevat ystävilleen humalapäissään ja itkevät kamalaa kohtaloaan.

Hanna-Kaisa

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: