LÄHTEEN SUVUN YHTEINEN VAALIKAMPANJA!

Olen kolmatta kertaa ehdokkaana eduskuntavaleissa. Tämän kertainen ehdokkuus poikkeaa kuitenkin aiemmista, sillä meidän suvusta on ehdokkaana kolme henkilöä näissä vaaleissa. Setäni Leo Lähde (Vihr.) on ehdokkaana Pirkanmaalla ja tätini Marja Lähde (Vihr.) on ehdokkaana Oulun vaalipiirissä.Sanomattakin lienee selvää, että sukumme on aika tiivis ja koemme olevamme yhtä. Suvun poliittiset LÄHTEET! 🙂

Vaalikampanjan teko poikkeaa aiemmista vaaleista. Nyt teemme sitä suvun kesken yhteistyöllä. Olemme jakaneet keskenämme käytännön vastuita, pohdimme yhdessä vaaliteemoja ja meillä on erittäin hyvä draivi päällä. Tällainen kampanjanteko on erittäin voimaannuttavaa ja antaa valtavasti motivaatiota kampanjantekoon.

Se lisää myös näkökulmia, kun suvussa on eri ikäisiä ehdokkaita ja voimme yhdessä pohtia maailmaa ja sen epäkohtia ja kehittämiskohteita monen eri ikäisen ihmisen näkökulmista. Vuoropuhelu on avartavaa ja auttaa meitä ymmärtämään maailman menoa eri sukupolvien silmin ja niiden välillä.

Joukossa on myös voimaa. Koen että kykenemme motivoimaan toinen toisiamme vaalikampanjan aikana. Tsemppausta ja apua tulee roppa kaupalla.

On myös hienoa ajatella, että näissä valeissa Lähteen suvusta on mahdollisuus saada oma kansanedustaja. Mikäli vaalivoittaja on kuka tahansa meistä, olemme kaikki kolme osallisena tästä. Koko suku!

Hanna-Kaisa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: