SDP, ay-liike ja arveluttava vaalimainonta

Viime vaalien jälkeen puhuttiin paljon SDP:n ja ay-liikkeen välisestä suhteesta vaalirahoituksen yhteydessä. Silloin kävi ilmi että ay-liike rahoitti Demariehdokkaita suorilla tulonsiirroilla.

Tänään hämmästyin suunnattomasti, kun vielä toistaiseksi alaikäinen poikani, joka on Puuliiton jäsen, sai postista kirjeen. Kirjeessä oli sisällä ruokolahtelaisen Suna Kymäläisen (SDP) ja imatralaisen Jukka Kärnän (SDP) vaalimainos.

Sen verran itse ay-touhuissa mukana olleena tiedän, ettei yhdistyksen jäsenrekisterejä saa luovuttaa ulkopuolisille, eikä niitä saa käyttää markkinointitarkoituksiin. Kukin ammattiliitto esittelee omassa lehdessään ja nettisivuillaan ne ehdokkaat, jotka ovat ammattiyhdistyksen jäseniä. Suna Kymäläinen, eikä Jukka Kärnä ole kumpikaan Puuliiton jäseniä.

Ihmettelenkin sitä, että kuinka tämä on mahdollista? Onko tämä nyt sitten sitä ay-liikkeen “rahatonta tukea” SDP:n ehdokkaille?  Minusta tämä valitettavasti haiskahtaa. Ei liene sattumaa, että Puuliiton jäsen saa kotiinsa juuri SDP:n ehdokkaiden mainoksen? Ilmaan jää vaan kysymys, että millä tämä sattuma on selitettävissä? Minun veikkaukseni on se, että joku Puuliiton paikallista jäsenrekisteriä hallitseva henkilö on tarkoitusperäisesti luovuttanut jäsenrekisterin näiden SDP:n ehdokkaiden käyttöön.

Hävyttömäksi asian tekee se, että SDP:n mainokset päätyvät myös niille, jotka ovat alaikäisiä.

Hanna-Kaisa

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: